Dr. Constantin Niță

autor Cum să mănânci ca să slăbești

Află cum să mănânci ca să slăbești fără să mai pui la loc

6 obiceiuri noi și 30 de zile pentru slăbire permanentă

Află cum să mănânci ca să slăbești fără să mai pui la loc

6 obiceiuri noi și 30 de zile pentru slăbire permanentă

Programul este împărțit în două module care îți arată tot ce trebuie să faci ca sa pierzi în greutate simplu, fără înfometare, fără suplimente sau alte prafuri și fără exerciții epuizante zi de zi.

Modulul 1

Ce poți face ca să îți echilibrezi centrul de reglare a greutății la un nivel sănătos

Modulul 2

Află cele 6 obiceiuri noi care te ajută să îți obții și să-ți menții corpul dorit 

Modulul 1
Programează-ți corpul pentru slăbit

În primul modul îți explic care sunt factorii care dereglează adipostatul și automat și greutatea. Vei vedea concret care sunt cauzele care te-au ținut până acum în efectul de yo-yo și vei afla ce poți face diferit începând chiar de astăzi pentru a echilibra centrul de reglare a greutății.

Piedica cea mai mare în calea slăitului este următoarea: corpul tău este setat pe greutatea pe care o ai. Acesta este motivul pentru care de cele mai multe ori slăbești greu și pui repede înapoi. Iar atunci când reușești să slăbești, corpul revine la greutatea pe care o are setată. Până când nu schimbi acea greutate (cu una mai mică) ai să-ți folosești voința și efortul continuu ca să slăbești. Și, din păcate, mai devreme sau mai tarziu, voința se termină.

Această primă parte din program este plină de informații aplicabile imediat și de efect, ca tu să poți trece la acțiune încă din prima zi de program. Vreau să te ajut să te concentrezi doar pe strategiile și elementele care chiar contează, care chiar fac o diferență atunci când vine vorba de slăbit. Primesc zilnic zeci de întrebări din partea pacientelor mele despre detalii atât de insignifiante încât este evident pentru mine că-și pierd timpul urmând diete sortite eșecului.

Așa că am construit “sistemul priorităților nutriționale”. Astfel, tu vei ști pe ce să te concentrezi ca să-ți atingi obiectivul de scădere în greutate și să poți uita liniștită practicile care nu te duc nicăieri. Vei înceta să-ți mai bați capul cu informații contradictorii de pe internet, să cauți și să testezi tot felul de diete recomandate de prietene și cunoștințe și vei ști pentru totdeauna ce este validat de știință că funcționează.

Cercetătorii de la universitatea Cornell din SUA au estimat că există un număr de aproximativ 200 de decizii zilnice pe care o persoana le ia în legătura cu mâncarea. Pornind de aici, este probabil că într-o zi obișnuită luăm 1000 - 2000 de decizii despre diverse activități obișnuite. Îți amintești cum ai luat ieri cel puțin 1000 de decizii? Sigur că nu. Totul se întâmplă în mare majoritate pe pilot automat.

Aici îți vine în ajutor modulul al doilea din program.

Modulul 2
Obiceiuri cu care slăbești pe pilot automat

Modulul 2
Obiceiuri cu care slăbești pe pilot automat

Mie îmi place să împart obiceiurile în două: “obiceiuri care te apropie” și “obiceiuri care te îndepărtează” de obiectivul tău.

Fiecare dintre noi avem obiceiuri deja formate. Obiceiuri care te pot aduce mai aproape de corpul dorit, pe pilot automat sau, dimpotrivă, tot pe pilot automat, te pot face să stagnezi sau chiar să iei în greutate atunci când nu te aștepți.

Acest modul este este creat cu scopul de a te ajuta să creezi și să-ți instalezi obiceiuri specifice care te vor ajuta să iei decizii sănătoase. Vei putea face alegeri bune pe pilot automat care îți vor servi întreaga viață astfel încât să nu fii nevoită să mai urmezi diete.

Tot aici îți spun și ce tactici poți împrumuta de la atleții de performanță ca să slăbești cu succes și ca să obții corpul mult visat. La finalul modului vei primi cel mai important ghid și anume “harta exactă către corpul dorit”.

Am adăugat o secțiune de întrebări frecvente și răspunsuri. Știu că vrei să urmezi pas cu pas un sistem validat care să te ajute să slăbești și că e normal să apară întrebări pe parcurs.

În întâmpinarea lor, am adaugat câteva video-uri în care:

 • Îți detaliez cât de des să mănânci și la ce ore ca să nu ai îndoieli dacă faci bine sau nu și să poți să îți pregătești mesele din timp, cu plăcere.
 • Îți ofer strategii pentru consumul de fructe, ce faci cu desertul și cum să combini alimentele astfel încât să nu te abați de la drum.
 • Îți clarific întrebări legate de exerciții fizice și chiar și unele practici diferite ca tu să poți alege ce e potrivit pentru tine.

Scopul meu este să înlătur orice dubii ai putea avea legate de “care este cea mai bună dietă” pentru tine, pentru totdeauna. Îmi doresc să te ajut să lucrezi în echilibru cu propriul corp și să nu mai ai nevoie de vreo dietă minune vreodată.

Alege care pachet este potrivit pentru tine

Premium
 • Check
  Programul “Cum sa Mananci ca sa slabesti”
 • 3 luni de coaching nutrițional 1 la 1 cu lectii zilnice (in engleza) si indicatii personalizate
Total pachet:
1387 lei

Popular

Complet
 • Programul “Cum sa Mananci ca sa slabesti”
367 lei

Și tu poți avea o poveste de succes

Iată ce au spus câteva dintre femeile care au ales să le ajut să aibă un corp sănătos și să se simtă bine în pielea lor

testimonial-andreia
testimonial-diana
testimonial-iulia

Vrei să-ți duci slăbitul la următorul nivel?

Când poți să începi?

Programul este online 

Așa că poți începe cursul chiar de azi fiindcă îl poți urmări în confortul casei tale, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Nu este nevoie să te deplasezi sau să iţi iei zile libere de la serviciu. 

Vrei să urmăreşti video-urile dimineaţa? Este foarte bine. 

Vrei să asculţi audio în timp ce mergi cu maşina? Este la fel de bine.

Poţi să urmăreşti Programul de Acasă, de la Birou, în Maşină…

Poți să începi de astăzi 

Încă un lucru.

La o consultație medicală plătești și primești răspunsuri doar cât timp ești în cabinet. Dacă ai uitat să întrebi ceva și ti-ai amintit mai târziu, de obicei trebuie să te reprogamezi. Apoi, totul depinde de memoria ta şi de cât de bine ţi-ai luat notiţe.

Aici nu e aşa. Poţi să revezi informaţiile sau să le asculţi pe telefon ori de câte ori doreşti.

Ai 100% GARANȚIE

Programul funcționează. Mărturie stau clienții mei și poveștile lor de succes. 


Acest program nu numai că te va ajuta să slăbești, ci îți va oferi strategii de menținere și de energizare pe viață. Sunt absolut convins de valoarea pe care ți-o oferă cursul Cum să mănânci ca să slăbești.


Sunt absolut convins că tehnicile din program te vor ajuta să-ți obții corpul dorit, de aceea îmi doresc ca tu să nu ai nici o reținere în a accesa programul.

 

Timp de 60 de zile de la înscriere, poți să ceri banii înapoi dacă ai aplicat informațiile, nu ai slăbit și nici nu te-ai convins cu ochii tăi de valoarea cursului. 

Nici o metodă tradițională nu îți oferă aceeași garanție. Dacă plătești un abonament la sală și apoi nu te mai duci, pierzi banii. Dacă îți cumperi suplimente și nu funcționează, pierzi banii.


Cu adevărat, vreau ca tu să profiți din plin de experiența unui asemenea curs și să devii în scurt timp o poveste de succes. Pentru tine și pentru cei dragi ție.

Care este costul programului?

Prefer să fiu direct și să nu-ți irosesc timpul.

Alte metode de slăbit de pe internet, de prin presă și de prin sălile de fitness nu fac decât să îți dea speranțe false și încearcă sa te atragă cu rezultate imediate. Însă de fiecare dată aceste așa zise rezultate vin cu prețul sănătății tale fizice și emoționale. Ca să nu mai vorbim de sumele enorme investite.

De exemplu, cunosc doamne care când au intrat în program aveau deja cheltuite mii de euro pe traininguri de slăbit din SUA și alte mii de lei date pe aparatură (aparate de făcut sport acasă pe care le vezi la teleshopping, juicere scumpe, etc).

Pe lângă asta riști să pierzi masă musculară, pierzi rezistență la efort, pierzi energie, pierzi încrederea că tu conduci acest corp și nu invers. Acesta este COSTUL adevărat al altor programe de slăbit, făcute pe sprânceană. 

Am gândit programul "Cum să mănânci ca să slăbești" astfel încât să fie ultimul program de slăbit de care o să ai nevoie. 

Tu cât ai plăti pentru corpul și sănătatea pe care ți-o dorești?

Am creat programul "Cum să mănânci ca să slăbești” ca să fie accesibil tuturor femeilor din România care își doresc să scape de kilogramele în plus pentru totdeauna.

Îți garantez că este mai ieftin decât:

diete care te forțează să îți cumperi storcătoare și roboți de bucătărie

o aniversare la restaurant cu prietenii

2 luni de abonament la sală

3 recipiente de suplimente cu extract de ceai verde sau alte “fat-burnere” care nu te ajută cu absolut nimic

Alege care pachet este potrivit pentru tine

Premium
 • Check
  Programul “Cum sa Mananci ca sa slabesti”
 • 3 luni de coaching nutrițional 1 la 1 cu lectii zilnice (in engleza) si indicatii personalizate
Total pachet:
1387 lei

Popular

Complet
 • Programul “Cum sa Mananci ca sa slabesti”
367 lei

Te încurajez să începi astăzi programul "Cum să mănânci ca să slăbești" pentru tine și pentru cei dragi ție

Vei primi acces privat în program şi poţi începe imediat.

Întrebări frecvente

Va fi acest curs actualizat și pe viitor

Cum este cursul livrat?

Ce fac dacă am nevoie de ajutor?

Când începe programul?

Va trebui sa urmez un meniu fix  sau reguli exacte de alimentație?

Ce se întâmplă dacă eu mai am de slăbit și după cele 30 de zile?

Cum plătesc?

Câte kilograme voi slăbi cu acest program?

Felicitări pentru că ai parcurs această prezentare până la final!


Faptul că ai făcut acest lucru îmi arată că îți dorești ceva mai mult de la tine, de la corpul și de la viața ta.

 

Arată că ești dispus să înveți cum să ajungi acolo. 


Dacă vei alege să atingi acel obiectiv sub îndrumarea mea, m-aș bucura foarte mult. 


Iar dacă nu, îți doresc să nu oprești niciodată strădania de a deveni cu puțin mai bun.

 

Cu puțin mai aproape de corpul și sănătatea dorită.

 

Îți mulțumesc pentru că m-ai urmărit până aici.


Dr. Constantin

Ne vedem pe partea cealaltă 🙂