Dr. Constantin Niță

autor Cum să mănânci ca să slăbești

Află cum să mănânci ca să slăbești fără să mai pui la loc

Lasă-mă să ghicesc...

Știi ce ai de făcut și cu toate acestea nu le faci?

Nu ești singura! Și nu este din cauză că îți lipsește voința, că nu ai suficient timp sau că ești leneșă. 

Nu se datorează faptului ca nu-ți dorești suficient de puternic să slăbești.

Se întâmplă așa fiindcă te concentrezi pe lucrurile greșite.

Majoritatea dietelor sunt bazate pe știință veche de peste 50 de ani pe care o luăm de-a gata și încă sperăm sa funcționeze. Gândește-te cât de departe a avansat știința în ultimii 10 ani și cum acum ești capabilă să porți în buzunar un smartphone mai performant decât orice calculator de la inceputul anilor 2000.

De asta vreau să te asigur încă de la început că dacă te-ai chinuit în trecut să scapi de kilogramele în plus și nu ai reușit, nu este vina ta! Nu este nimic în neregulă cu tine.

Poate că nu te-ai uitat de mult la tine și să spui: "Sunt frumoasă, sunt completă și merit să am de toate.”

În schimb vezi doar defectele și părțile care nu îți plac...

 • Dacă ești o doamnă peste 26 de ani și te chinui să slăbești…
 • Dacă te frustrează “buzunarele de grăsime” care par complet rezistente la dietă și exercițiu…
 • Dacă te-ai săturat să te simți jenată când ești în costum de baie…
 • Dacă vrei să-ți recapeți încrederea în corpul tău și în tine…

Atunci această pagină este pentru tine!

... și îți recomand să o citești până la capăt fiindcă va deveni cea mai bună investiție pe care o poti face în modul cum arăți și în sănătatea ta.

În informațiile de mai jos urmează să îți explic știința din spatele programului Cum să mănânci ca să slăbești și modul exact cum funcționează acesta.

De ce este atât de greu să scapi de kilogramele în plus?

Din perspectiva mea, există 5 mituri mari pe care societatea actuală ni le prezintă ca fiind adevărul despre mâncare și diete. Permite-mi să trec prin fiecare dintre ele ca să înțelegi de ce dietele nu funcționează.

Mitul 1

Trebuie să numeri calorii ca să ai succes

Timp de mii de ani noi oamenii ne-am păstrat o greutate normală fără să fim nevoiți să numărăm calorii.


Mai mult de atât, nici nu știam ce înseamnă noțiunea de calorie. Și cu toate acestea aveam energie, vitalitate și un nivel robust de fitness.


Deși caloriile sunt importante, număratul lor nu reprezintă o cerință obligatorie pentru a avea succes.

Mitul 2

Doza zilnică recomandată

Nu există o dietă zilnică recomandată. Corpurile noastre au fost proiectate să mănânce variat de-a lungul anului.


Trecem prin diverse anotimpuri și avem nevoie de o varietate de alimente în fiecare dintre cele 4 cicluri ale anului.

Mitul 3

Ai nevoie de o dietă personalizată

Indiferent de rasă, origine și cultură există anumite reguli care se aplică la toți oamenii.


Poate unii dintre noi au nevoi speciale, dar pentru 85% dintre oameni nevoile noastre alimentare sunt la fel.

Mitul 4

Industria alimentară vrea să te mențină sănătos

Milioane de oameni sunt păcăliți de mesajele de pe etichetele alimentelor procesate, care au foarte puțin de a face cu sănătatea.


Adevărul este că majoritatea companiilor care produc mâncare au creat alimente procesate care sunt proiectate să nu îți țină de foame și să te facă să vrei să mănânci tot mai mult.

Mitul 5

Trebuie neapărat să faci sport ca să slăbești

Sportul este grozav pentru sănătate, dar nu are un impact semnificativ asupra greutății corpului tău.


Știința modernă ne-a arătat că 90% din cum arăți se datorează alimentelor pe care le consumi și nu exercițiului fizic pe care îl efectuezi.

Cine sunt eu și de ce să asculți sfaturile mele

Salut! Sunt dr. Constantin Niță.

Medic specialist de Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice

Căsătorit, tată a două fetițe minunate 

Am 3 articole publicate în reviste medicale de specialitate

Speaker la conferințe medicale naționale 

Coach online de nutriție certificat  internațional Precision Nutrition level 1

Promotor al optimizării stilului de viață cu mult înainte de a prescrie medicamente

Este de datoria mea, ca mai întâi, să te avertizez.

Ca să slăbești pe termen lung trebuie să uiți obiceiurile învechite de slăbit.

Modul VECHI de a slăbi este să restricționezi forțat mâncarea timp de minim 2 săptămâni și apoi să te rogi ca kilogramele pierdute să nu revină la loc.

Însă acest această strategie este stresantă, nesănătosă și nu aduce rezultate. Într-o lună revii la greutatea inițială… ba mai mult, poate cu 2-3 kilograme în plus. Și ciclul se repetă iar și iar… 

Așa că:

Programul meu premium
- Cum să mănânci ca să slăbești -

NU este pentru tine dacă:

1

Vrei să slăbești rapid 10-15 kg în 30 de zile ca să te pregătești pentru concediu sau pentru un eveniment

Strategiile și metodele pe care le învăț funcționează și funcționează bine. Dar obiectivul meu și focusul acestui program este slăbirea pe termen lung, care se menține.  Nu mă interesează intervenții brutale pe greutate, a căror efecte nu se păstrează. 

Am tratat nenumărați clienți care au slăbit aceleași 10 kilograme de 10 ori. Știu cum arată și vreau să te ajut să eviți asta. 

2

Ești în primele 6 luni de alăptare

Foarte probabil, programul ar funcționa foarte bine și pentru tine. Însă, cred în adâncul meu, că viața trece prin anumite etape și trebuie aleasă cu înțelepciune etapa în care te decizi că vrei să slăbești. 

Alăptarea este o etapă critic de importantă și unică. Consider că nu se merită expusă la nici cel mai mic pericol de dezechilibru. Slăbitul mai poate aștepta.

3

Vrei să ajungi la nivele foarte joase de grăsime corporală

Cum să mănânci ca să slăbești te poate ajuta să ajungi la o compoziție corporală foarte bună și la un corp de invidiat. 

Însă, menținerea unui asemenea nivel estetic necesită deseori strategii nutriționale și de stil de viață complicate, care în final îți aglomerează și îngreunează viața în loc să o simplifice.

Acest program este despre simplificarea vieții, despre echilibrarea și simplificarea relației cu mâncarea și nu despre calculat nevrotic de calorii sau modificări de sute de grame a greutății în sus sau în jos.

Programul ESTE pentru tine dacă:

1

Încerci pentru prima dată să slăbești și vrei să procedezi corect și sigur

Dacă te încadrezi în acestă categorie atunci ești în postura ideală. Ești norocoasă.

Nu ai pierdut timp, energie și bani căutând soluții la întâmplare, majoritatea dintre ele chiar dăunătoare fizic și psihologic pe termen lung.

2

Ai mai ținut diete în trecut, însă fără prea mare succes și acum dorești să mai încerci încă o dată.

Dacă te încadrezi în această categorie vreau, în primul rând, să te felicit că nu te dai batută și ca ai decis să mai încerci o dată.

Dar pe lângă asta, vreau să știi că te înțeleg perfect. Zilnic stau de vorbă cu doamne care, ca și tine, sunt sătule de diete.

Mă bucur că ești aici pentru că ești pe cale să rupi lanțul dietelor ineficiente.

Am pregătit pentru tine strategii și metode testate pentru a te scoate din categoria celor 95% dintre femei pentru care dietele eșuează în mod repetat.

Vreau să-ți urez bun venit în clubul celor 5% care slăbesc cu succes și își mențin noua greutate cu un minim de efort.

Cum să mănânci ca să slăbești

6 obiceiuri noi și 30 de zile pentru slăbire permanentă

Programul este împărțit în două module care îți arată tot ce trebuie să faci ca sa pierzi în greutate simplu, fără înfometare, fără suplimente sau alte prafuri și fără exerciții epuizante zi de zi.

Modulul 1

Ce poți face ca să îți echilibrezi centrul de reglare a greutății la un nivel sănătos

Modulul 2

Află cele 6 obiceiuri noi care te ajută să îți obții și să-ți menții corpul dorit 

Modulul 1

În primul modul îți arăt factorii care dereglează adipostatul și automat și greutatea. Vei vedea concret care sunt cauzele care te-au ținut până acum în efectul de yo-yo și vei afla ce poți face diferit începând chiar de astăzi pentru a echilibra centrul de reglare a greutății.

Problema este că acum corpul tău este setat pe greutatea pe care o ai. Acesta este motivul pentru care de cele mai multe ori slăbești greu și pui repede înapoi. Iar atunci când reușești să slăbești, corpul revine la greutatea pe care o are setată. Până când nu schimbi acea greutate (cu una mai mică) ai să-ți folosești voința și efortul continuu ca să slăbești. Și, din păcate, mai devreme sau mai tarziu, voința se termină.

Această primă parte din program este plină de informații aplicabile imediat și de efect, ca tu să poți trece la acțiune încă din prima zi de program. Vreau să te ajut să te concentrezi doar pe strategiile și elementele care chiar contează, care chiar fac o diferență atunci când vine vorba de slăbit. Primesc zilnic zeci de întrebări din partea pacientelor mele despre detalii atât de insignifiante încât este evident pentru mine că-și pierd timpul urmând diete sortite eșecului.

Așa că am construit “sistemul priorităților nutriționale”. Astfel, tu vei ști pe ce să te concentrezi ca să-ți atingi obiectivul de scădere în greutate și să poți uita liniștită practicile care nu te duc nicăieri. Vei înceta să-ți mai bați capul cu informații contradictorii de pe internet, să cauți și să testezi tot felul de diete recomandate de prietene și cunoștințe și vei ști pentru totdeauna ce este validat de știință că funcționează.

Aici îți vine în ajutor modulul al doilea din program.

Modulul 2

Mie îmi place să împart obiceiurile în două: “obiceiuri care te apropie” și “obiceiuri care te îndepărtează” de obiectivul tău.

Fiecare dintre noi avem obiceiuri deja formate. Obiceiuri care te pot aduce mai aproape de corpul dorit, pe pilot automat sau, dimpotrivă, tot pe pilot automat, te pot face să stagnezi sau chiar să iei în greutate atunci când nu te aștepți.

Acest modul este este creat cu scopul de a te ajuta să creezi și să-ți instalezi obiceiuri specifice care te vor ajuta să iei decizii sănătoase. Vei putea face alegeri bune pe pilot automat care îți vor servi întreaga viață astfel încât să nu fii nevoită să mai urmezi diete.

Tot aici îți spun și ce tactici poți împrumuta de la atleții de performanță ca să slăbești cu succes și ca să obții corpul mult visat. La finalul modului vei primi cel mai important ghid și anume “harta exactă către corpul dorit”.

Am adăugat o secțiune de întrebări frecvente și răspunsuri. Știu că vrei să urmezi pas cu pas un sistem validat care să te ajute să slăbești și că e normal să apară întrebări pe parcurs.

În întâmpinarea lor, am adaugat câteva video-uri în care:

 • Îți detaliez cât de des să mănânci și la ce ore ca să nu ai îndoieli dacă faci bine sau nu și să poți să îți pregătești mesele din timp, cu plăcere.
 • Îți ofer strategii pentru consumul de fructe, ce faci cu desertul și cum să combini alimentele astfel încât să nu te abați de la drum.
 • Îți clarific întrebări legate de exerciții fizice și chiar și unele practici diferite (cum ar fi postul intermitent) ca tu să poți alege ce e potrivit pentru tine.

Scopul meu este să înlătur orice dubii ai putea avea legate de “care este cea mai bună dietă” pentru tine, pentru totdeauna. Îmi doresc să te ajut să lucrezi în echilibru cu propriul corp și să nu mai ai nevoie de vreo dietă minune vreodată.

Bonusuri

Grup privat de Facebook

Valoare 97 lei


Din experiența coachingului 1 la 1 știu cât de dificil poate fi să-ți atingi obiectivul de una singură. Din acest motiv am creat acest grup special dedicat clienților programului în care primești suport ViP.


Aici găsești răspunsuri concrete și sprijin atât de la mine, cât și de la colegele tale din program. Te asigur că nu vei fi singură niciodată pe parcursul călătoriei.

Ghid despre cum să mănânci corect în oraș

Valoare 47 lei

Tuturor ne place să ieșim la o masă în oraș cu prietenii sau familia. Însă, dacă mănânci în oraș o mare parte a meselor din săptămână (sau dacă le comanzi la serviciu), atunci este foarte probabil că nu-ți vei atinge obiectivele de greutate atât de repede sau chiar deloc.

 

Motivul este unul simplu: nu poți avea control asupra a ceea ce pun restaurantele în mâncarea ta și caloriile tind să se înmulțească repejor. Acasă tu poți alege ce se află și ce nu în bucătăria ta.


Însă restaurantele nu gătesc tot timpul varianta cea mai sănătoasă a bucatelor (mai niciodată). Mereu vor exista uleiuri mai ieftine și mai pline de prăjeli, zahăr adăugat în sosuri sau metode de preparare bazate exclusiv pe prăjire, chiar dacă în meniu pare că e copt 🙂

 

Așa că, în acest ghid, îți ofer strategia mea de mâncat în oraș ca să te asiguri că nu te abați de la obiectivul tău. Nu te vei simți niciodată vinovată după o cină cu prietenii sau un prânz la mall sau chiar vei putea să comanzi în continuare prânzul la birou și vei ști că ai făcut alegerile corecte.

Mini-curs: Scapă de adicția pentru zahăr și alimente procesate

Valoare 47 lei

O altă provocare pe care multe dintre clientele mele o au este legată de dulciuri. Și mie îmi plac și chiar cred că viața fără o felie de tort ar fi tristă 🙂


Vei vedea că în program nu interzic dulciurile, ci îți voi oferi strategii despre cum le poți consuma astfel încât să nu-ți sabotezi obiectivele.


Însă, pentru unii dintre noi, zahărul a devenit deja o adicție de la care cu greu ne putem abține.

De aceea, am creat o provocare ghidată ce durează 30 de zile și care te conduce pas cu pas, de la simplu la complex, prin etapele necesare diminuării adicției pentru acele alimentele tentante care nu sprijină procesul de slăbire.

Chiar dacă acum nu-ți poți imagina cum e o zi fără ciocolată sau o băutură dulce, te asigur că după ce vei trece prin acest proces vei putea spune “NU” hotărât și ușor tentațiilor 🙂

Listă de cumpărături cu alimente gustoase care te ajută să scazi în greutate

Valoare 47 lei

Ai intrat vreodata in supermarket si te-ai intrebat “oare ce sa mai fac de mancare”?

E ceva obisnuit pentru multi dintre noi. insa e mai complicat cand incerci sa scazi in greutate pentru ca de fiecare data te intrebi daca ce urmeaza sa cumperi este OK.

Urasc starea asta de confuzie care te face sa irosesti timp si energie, in loc sa-ti faci cumparaturile repede si sa ajungi acasa dupa o zi plina.Tocmai de aceea am creat o lista de cumparaturi cu alimente compatibile cu programul “Cum sa mananci ca sa slabesti”.

Indiferent daca iti faci cumparaturile in supermarket sau la piata, nu vei mai fi niciodata in pana de idei.

Ghid practic:

Scapă de număratul caloriilor

Valoare 47 lei


In majoritatea dietelor clasice exista partea in care trebuie sa-ti numeri caloriile. In scurt timp te transformi in contabil inainte de fiecare masa si umpli pagini intregi cu ingrediente, gramaje si calorii. Majoritatea clientelor mi-au marturisit ca perioada in care numarau calorii a transformat fiecare masa intr-un chin. Si nu-mi doresc asta pentru tine.

Am creat acest ghid ca sa obtii claritate in cel mai dezbatut si totusi cel mai prost inteles subiect nutritional din ultimii ani.

Afla cum poti face caloriile sa lucreze in favoarea ta, fara sa stai sa le numeri sau sa le cauti intr-o aplicatie pe telefon. Astfel ai mai mult timp sa te bucuri de masa si sa te concentrezi pe lucrurile care chiar conteaza pentru tine.

Ghid practic:

Adevărul despre carbohidrați și obezitate

Valoare 47 lei

Impreuna cu caloriile, carbohidratii reprezinta o zona foarte neclara a alimentatiei. Ani intregi au existat dezbateri aprinse despre PRO si CONTRa carbohidrati care au dat nastere popularelor diete ketogenice.Din pacate, un efect advers al acestor diete (de care nimeni nu-ti spune) este dezechilibrul nutritional.


Si, mai rau de atat, daca te opresti dintr-o dieta fara carbohidrati si incerci sa mananci din nou de toate, vei vedea cu siguranta ca greutatea ta va creste accelerat.


Am creat acest ghid ca sa afli adevarul legat de carbohidrati si greutatea corporala (deasemenea, documentat stiintific). Vei sti odata pentru totdeauna ce sunt carbohidratii, de ce are corpul nevoie de ei si mai ales cum te pot ajuta in procesul de slabire. Tot aici dezbat si de ce renuntarea completa la carbohidrati este gresita si este, de obicei, o decizie care atrage consecinte grave dupa.

Ghid practic:

Ucigașul de pofte și îmblânzitorul foamei

Valoare 47 lei

Unul dintre primele moduri prin care corpul tau lupta impotriva reducerii greutatii este senzatia de foame. Sunt constient de acest lucru si de asta vreau sa intampin aceasta provocare. Acesta este alt motiv pentru care trucurile vechi de slabit nu functioneaza. Te determina sa lucrezi impotriva propriului corp si, la un moment dat, este foarte posibil sa cedezi in favoarea senzatiei de foame.


Strategiile din cursul “Cum sa mananci ca sa slabesti” sunt proiectate sa minimizeze cat de mult acest fenomen, dar s-ar putea sa ai nevoie de mai mult.


De aceea am creat acest ghid avansat pentru a regla senzatia de foame si poftele, inainte sa-ti faca probleme pe parcursul programului.

8 ședințe de întrebări și răspunsuri din programul PREMIUM de coaching

Valoare 797 lei

Profita de o parte din experienta coachingului intensiv de nutritie cu mine. ai acces la call-urile lunare de grup cu membrii programului meu de coaching intensiv. Pana acum sunt 8 sesiuni si voi adauga altele noi pe masura ce vor avea loc.


Aceste doamne platesc o taxa lunara (peste 300 ron / luna) pentru a beneficia de atentie personalizata in procesul de slabire. Pe langa asta, imi place sa fac lunar cate un call de grup in care lamurim neclaritati si raspund concret celor mai frecvente intrebari legate de procesul de slabire. Tot aici dezbat ce functioneaza si ce nu (de fiecare data cu argumente documentate stiintific) si chiar disec subiecte si strategii avansate pentru pierdere in greutate.


Ai astfel ocazia sa beneficiezi GRATUIT de o parte din programul meu premium de coaching intensiv.

Pachetul potrivit pentru tine

Popular

Complet
 • Programul “Cum sa Mananci ca sa slabesti” 
 • Acces in grupul privat de membri 
 • Ghidul practic: cum sa mananci corect in oras
 • Mini curs - scapa de adictia pentru zahar si alimente procesate
 • Lista de cumparaturi cu alimente gustoase care te ajuta sa scazi in greutate
 • Ghidul practic: scapa de numaratul Caloriilor
 • Ghidul practic: adevarul despre carbohidrati si obezitate
 • Ghidul practic: Ucigasul de pofte si imblanzitorul foamei
 • 8 sedinte de intrebari si raspunsuri din programul premium de coaching 

DE CE PERSOANE CA TINE AU DECIS SĂ SE ÎNSCRIE

Pachetul potrivit pentru tine

Popular

Complet
 • Programul “Cum sa Mananci ca sa slabesti” 
 • Acces in grupul privat de membri 
 • Ghidul practic: cum sa mananci corect in oras
 • Mini curs - scapa de adictia pentru zahar si alimente procesate
 • Lista de cumparaturi cu alimente gustoase care te ajuta sa scazi in greutate
 • Ghidul practic: scapa de numaratul Caloriilor
 • Ghidul practic: adevarul despre carbohidrati si obezitate
 • Ghidul practic: Ucigasul de pofte si imblanzitorul foamei
 • 8 sedinte de intrebari si raspunsuri din programul premium de coaching 

Un mesaj

Felicitări pentru că ai parcurs această prezentare până la final!


Faptul că ai făcut acest lucru îmi arată că îți dorești ceva mai mult de la tine, de la corpul și de la viața ta.

 

Arată că ești dispusă să înveți cum să ajungi acolo. 


Dacă vei alege să atingi acel obiectiv sub îndrumarea mea, m-aș bucura foarte mult. 


Iar dacă nu, îți doresc să nu oprești niciodată strădania de a deveni cu puțin mai bun.

 

Cu puțin mai aproape de corpul și sănătatea dorită.

 

Îți mulțumesc pentru că m-ai urmărit până aici.


Dr. Constantin

Ne vedem pe partea cealaltă 🙂