Salut!

Numele meu este Dr. Constantin Niță și mă bucur că îți dorești Ebook-ul “CUM SĂ PREGĂTEȘTI FARFURIA IDEALĂ”. Tocmai ți l-am trimis pe e-mail.

În el vei găsi rețete delicioase și sănătoase pentru tine și familia ta, împreună cu un sistem de măsurare al porțiilor care te va ajuta și să pierzi în greutate, dacă asta îți dorești.

În plus, găsești și informatii despre cum poți să câștigi/economisești mai mult timp chiar și într-o săptămână ocupată, aplicând câteva tehnici de pregătire a meselor înainte să trebuiască să le prepari. Nu vreau să-ți spun mai multe. Te las să descoperi singură. 🙂

Cred că acest ghid va înlătura multe confuzii legate de mâncare și te va ajuta să îți creezi mese gustoase, fără să-ți faci griji pentru sănătatea ta sau a familiei tale. 

Distribuie acest ghid prietenelor tale pe Facebook!

Apreciez foarte mult dacă dai un share și ajuți și alte mame să aibă un corp sănătos. Sunt convins că prietenele tale s-ar bucura și ele de acest Ebook.

Cu toții alegem o meserie.

Eu am vrut să fiu medic pentru că m-a fascinat sănătatea și corpul uman. În ultimii ani am ales să mă specializez și pe latura de nutriție pentru că am văzut foarte multă informație greșită promovată publicului larg. De la prafuri și pastile de slăbit până la aparate sau diete minune care te ajută să slăbești miraculos 5 kg într-o săptămână. 

Este o nișă plină de mituri pe care știința le dovedește a fi false în fiecare zi. Din păcate, miturile se promovează în continuare și foarte mulți oameni sunt confuzi. Ca rezultat, fac alegeri greșite și sar de la un “trend” de nutriție la altul. Văd asta zilnic. Pe Facebook, la televizor, pe bloguri de “sănătate”...

Trei secrete

De aceea, în zilele următoare voi reveni cu 3 secrete despre scăderea în greutate care știu sigur că te vor ajuta să nu te mai bazezi pe diete “minune”, să știi cum să filtrezi informația greșită și să poți face singură alegeri potrivite pentru tine și familia ta.

Mulțumesc pentru încredere. Ne auzim în curând.

Termeni și condiții / Copyright © 2019 Sistemul de slăbit