Dr. Constantin Niță

autor Cum să mănânci ca să slăbești

Rezervă-ți locul în programul de Coaching de Nutriție pentru femei

Rezervă-ți locul astăzi ca să fii sigură că nu se ocupă și obține cele mai bune rezultate


De ce să-ți rezervi locul astăzi? 2 Motive.

Motivul 1: 20 / 3

Pentru că locurile sunt limitate. Deschid înscrierile pentru acest program de câteva ori pe an și am și listă de așteptare.

Din cele 20 de locuri disponibile, am doar 3 libere. Locurile se ocupă pe principiul primul venit, primul servit. De aceea te încurajez să îți rezervi locul cât mai repede. Chiar îmi doresc să ajut persoane hotărâte să ajungă la corpul pe care și-l doresc și să fie în cea mai bună formă de până acum.

Motivul 2: Îți garantezi succesul

Ți s-a întâmplat vreodată să îți setezi un obiectiv și să fii atât de hotărâtă încât să îl atingi 110%?

Este un sentiment de nedescris. Sunt convins că nici nu te gândeai “dacă” îl vei atinge. Era doar o chestiune de când. Potrivit ultimelor studii în psihologie, oamenii tind să aibă mai mult success în ceea ce-și propun dacă sunt dedicați pe deplin. S-ar putea să ți se pară banal, dar de multe ori atitudinea este totul.

De asta am nevoie de la tine. De hotărâre. Am nevoie să-ți “arzi corăbiile” și să faci pasul cel mare cu hotărâre.

Pentru că, cu toate că o să fie momente minunate în care ai să vezi rezultate și o să fie o bucurie să te urci pe cântar, din când în când s-ar putea să apară și momente de disconfort.

Și atunci aruncă prosopul cei mai mulți. Dar tu nu vei face asta. Pentru că voi fi alături de tine că să mă asigur că nu renunți și, mai ales, pentru că ai luat decizia asta cu hotărâre.Fii sigură că prinzi un loc și garantează-ți succesul.

Dă click pe butonul de mai jos si hai să ne auzim la telefon:

Bine ai venit în Programul de Coaching de Nutriție

Aici te ajut să-ți dezvolți abilități și practici care chiar contează când vine vorba de slăbit și menținerea unui corp zvelt pentru toată viața. Te voi ajuta să fii consecventă și să scapi de efectul de Yo-Yo al dietelor clasice pentru totdeauna.

Dacă ești sătulă de "reguli", restricții și diete rigide, de numărat calorii sau de “trebuie să am grijă ce mănânc”...

… ești în locul potrivit.

Indiferent dacă vrei să:

 • arăți și să te simți bine
 • înveți obiceiuri sănătoase solide, realiste și consecvente pe care le poți urma pentru totdeauna
 • ai mai multă energie, vitalitate și poftă de viață
 • arăți perfect la plajă, în rochia de seară sau de mireasă
 • îți ajuți întreaga familie să mănânce și să se simtă mai bine
 • ai o relație echilibrată cu mâncarea și, poate, cu tine însuți
 • scapi de kilogramele în plus și să rămâi la greutatea ideală pentru tot restul vieții

… te pot ajuta să ajungi acolo.

Ce vei învăța în program:

Vei învăța obiceiuri esențiale pentru o viață sănatoasă și cum și când să le aplici.

Unul câte unul, vei construi o fundație de obiceiuri simple pe care le poți folosi oriunde, oricând, pentru totdeauna. Cel mai important, vei învăța cum să le folosești împreună că să nu trebuiască să-ți mai faci griji de recâștigarea greutății niciodată.

Vei învăța despre nutriție.

Vei învăța destul încât să știi ce faci și de ce le faci așa. Dar stai liniștită. Nu va fi nici pe departe copleșitor. Nu te vei simți ca la școală ci, din contra, te vei bucura de fiecare informație nouă care vine să te ajute să mănânci corect în orice situație. Sunt sigur că vei aștepta fiecare lecție, nerăbdătoare să afli secretele unui corp de invidiat și a unei alimentații pe măsură.

Vei învăța cum să ai grijă de tine.

Cu siguranță, până acum, ai avut grijă de o mulțime de persoane din viața ta. Poate e vorba de soț, iubit, copii, părinți sau prieteni și colegi de serviciu. Ai grijă de toată lumea… mai puțin de tine. Cel puțin nu atât cât meriți. În program vei afla cum poți să-ți pui singură masca de oxigen, astfel încât să îi poți ajuta pe ceilalți mai bine.

Vei învăța să accepți provocări… când vei fi pregătită.

După cum probabil știi deja, nu sunt un coach tipic. Nu te voi stresa și nu voi aplica presiune inutil doar ca să te motivez. Eu nu lucrez așa.

Îți voi fi alături pas cu pas și, atunci când vei fi pregătită de mai mult, te voi ghida astfel încât să îți atingi chiar și cele mai îndrăznețe obiective.

Vei învăța cum să construiești o fundație solidă.

La finalul celor 6 luni de program vei ști exact ce ai de făcut ca să slabești în continuare și să te menții pe termen lung. Partea cea mai tare?

Vei face obiceiurile pe pilot automat și îți va fi la fel de ușor ca atunci când te speli pe dinți seara și dimineața.

Vei învăța despre TINE.

Vei avea ocazia să completezi un manual de curs... diferit. Nu va fi despre program ci va fi despre… TINE 🙂

Asta înseamnă că vei avea ocazia să explorezi ceea ce TU îți dorești, ceea ce TU ai nevoie și lucrurile de care ȚIE îți pasă.

Și te voi ajuta să ajungi acolo unde TU îți dorești. Știu că este despre tine și despre călătoria ta.

Un program bazat pe practică

Sunt de părere că doar informația nu este suficient. Nici intențiile bune, nici ideile strălucite, nici dietele magice, nici toate videourile de pe Youtube sau manualele de nutriție.

E nevoie să faci ceva în mod constant ca să poți să îți schimbi corpul și obiceiurile.

Desigur, acțiunea nu se întâmplă pur și simplu. Ai nevoie de un sistem. Un plan. Și ai nevoie ca cineva să îți fie alături. Să te mențină responsabilă. Aici îți pot veni eu în ajutor cu toate. Lasă totul în grija mea. Mă voi asigura că vei face tot ce e necesar că să ajungi unde îți dorești.

Practici zilnice

Vei avea parte de practici zilnice clare și simplu de făcut. Voi avea grijă să fie pe măsura ta. Vei face treptat, câte una pe zi. Fiecare practică va avea legătură cu un obicei nou. Acest obicei se va schimba odată la 2 săptămâni. Încet, încet, vei vedea cum se adună și practicile zilnice devin obiceiuri automate care te vor duce mai aproape de obiectivul tău.

Lecții zilnice

În fiecare zi vei avea parte de o nouă lecție. Va fi ca și cum vei citi câte un scurt articol pe site-ul tău preferat în fiecare zi (câte 5- 10 minute pe zi).

Fiecare lecție va conține o secțiune de “Ce să faci astăzi”. Așa că vei ști tot timpul ce ai de făcut și nu te vei simți confuză. Cel mai important, vei ști zilnic că ești pe drumul cel bun.

Vei avea ocazia să descarci lecțiile și să le asculți, dacă așa este mai ușor pentru tine.
Avantajul e că le vei putea urmări de oriunde.

Atenție! Platforma online este în engleză. 

În fiecare zi vei putea bifa:

* Dacă ai citit / ascultat lecția zilnică
* Dacă ți-ai exersat obiceiul

În fiecare săptămână vei ști răspunsul la întrebarea: Merg în direcția cea bună?

Voi fi alături de tine să mă asigur că se întâmplă.

Acest program este pentru tine dacă:

1


Ești o doamnă între 25 și 55 de ani

2

Ești decisă să slăbești chiar dacă ce ai încercat până acum nu a funcționat pe termen lung

3


Ești pregătită să fii ajutată

Acest program NU este pentru tine dacă:

1

Îți dorești o soluție rapidă ca să slăbești 5 kg într-o săptămână

(cred că până acum știi ce părere am despre astfel de “programe”)

2

Ești cumva atletă de performanță, model sau deja într-o formă de invidiat

​(dacă ești, continuă să faci ceea ce faci deja 🙂 ).

Ce am nevoie de la tine?

Am nevoie să ai încredere că acest program te va ajuta să fii în cea mai bună formă de până acum.

Am nevoie să faci primul pas și să mi te alături.

Nu vreau să pui presiune pe tine și să fii perfecționistă. Ține minte, acesta nu e un program de genul totul sau nimic. Este despre progres, nu despre perfecțiune.

Dacă vei avea parte de zile proaste, tot ce îți cer este să fii prezentă… a doua zi :).

Atâta timp cât ești consecventă, ești prezentă, urmărești lecțiile și ești atentă la obiceiul din ziua respectivă, îți garantez că vei reuși.

Cum încep?

Foarte simplu.

Pasul 1:

Dă click pe butonul de mai jos și completează formularul. Durează 1 minut 🙂

Pasul 2:

În cel mai scurt timp te voi contacta personal și vom stabili o primă ședință la telefon în care să ne cunoaștem mai bine și să vedem dacă programul ți se potrivește.

Pasul 3:

Dacă suntem pe aceeași lungime de undă (programul ți se potrivește și faci plata), îți voi trimite o invitație în platforma online. Îți alegi un user și o parolă și apoi ești oficial în program și putem începe.

Ce primești pe lângă accesul în platformă și lecțiile zilnice?

Știu că, deși informația din platformă este clară și la obiect, s-ar putea să ai în continuare întrebări. Este firesc și chiar te încurajez să ai cât mai multe. Este un semn clar că îți pasă și că ești determinată să reușești.

În întâmpinarea întrebărilor tale vin cu următoarele 2 bonusuri pentru program:

Bonus #1

Primul bonus este o intâlnire lunară 1 la 1 pe skype/whatsapp/fb video call (sau la telefon). Acesta e locul în care lămurim orice neclarități ai cu privire la program și la ce trebuie să faci în continuare. Îmi place să-ți ofer atenție personalizată pentru că știu că ești unică și vreau să ai un program adaptat setului tău de nevoi, adaptat pentru tine.

De cele mai multe ori, motivul pentru care nu ai reușit să slăbești până acum este că în acest moment corpul tău este setat pe greutatea pe care o ai. Acesta este motivul pentru care de cele mai multe ori slăbești greu și pui repede înapoi. Iar atunci când reușești să slăbești, corpul revine la greutatea pe care o are setată.

Până când nu schimbi acea greutate (cu una mai mică) ai să-ți folosești voința și efortul continuu ca să slăbești. Și, din păcate, mai devreme sau mai tarziu, voința se termină. Fiecare dintre noi are în creier un centru care-i setează greutatea. Acel centru este foarte deschis către schimbare și echilibrare, dar trebuie să știi ce faci.

In sesiunile lunare mă voi asigura că ești pe drumul cel bun, că folosești strategiile potrivite și chiar îți voi sugera tehnici avansate care te pot duce mai repede acolo unde îți dorești. Mă voi asigura că nu îți vei da peste cap centrul de reglare a greutății și că te vei bucura de o scădere lină și sigură în greutate astfel încât să nu mai pui la loc.

Pentru toate cele 6 luni, prețul de listă pentru întâlnirile 1 la 1 este de 1380 lei.

Însă, tu le vei primi gratuit dacă te înscrii astăzi în program.

Bonus #2

Lunar voi ține o sesiune de întrebări și răspunsuri de grup, în grupul dedicat de Facebook. Te voi anunța când să-ți pregătești întrebările și eu voi veni de fiecare dată cu răspunsuri documentate. Aici lămurim orice curiozități ai despre program, despre nutriție și nu numai.

E locul în care demontez foarte multe mituri legate de slăbit și de o viață sănătoasă. Sunt conștient că multitudinea de informații de pe internet este copleșitoare, mai ales că de multe ori apar diete care contrazic orice practică de până atunci. Culmea, apar fără vreun fond științific și de cele mai multe ori nu trec testul timpului.

În sesiunile lunare de Q&A voi veni cu argumente pentru ce funcționează și ce nu, ca tu să fii sigură că urmezi cele mai bune strategii și informații.

Iată câteva exemple de întrebări și curiozități pe care le-am dezbatut:

“ce e de făcut după ce ne blocăm la o anumită greutate?”
“cât de mult contează genetica atunci când dorim să slăbim?”
“în ce moment al zilei este bine sa consumăm pâine?”
“ce preparate din carne sunt ok?”
“e mai sănătos să mâncăm alimentele prăjite/coapte/fierte/crude și există vreo diferență în funcție de tipul de aliment - adică legumele mai bine crude, carnea mai bine fiartă, cartofii mai bine prăjiți?”

De cele mai multe ori, necesită timp să adun informații din studii de specialitate sau de la alți experți cu care colaborez. Știu că o minte confuză nu trece la acțiune așa că știu că e nevoie de argumente solide pro sau contra unor mituri care s-ar putea să te încurce să-ți atingi obiectivul. Fii fără grijă. Vom discuta liber și fără perdea astfel încât tu să fii sigură că rămâi cu informația corectă.

Știu că pot fi extrem de valoroase ideile pe care le-am dezbătut. De aceea am ales să le fac accesibile și pentru tine. Le-am pus într-un mini-curs pe care îl vei putea accesa de oriunde, oricând. 

Anul trecut am ținut 9 astfel de sesiuni pe care le vei primi gratutit sub forma unui program separat. Sesiunile lunare + înregistrările au o valoare totală de 1932 lei (insă tu le vei primi gratuit).

Așadar, iată ce primești când te înscrii astăzi în programul de Coaching de Nutriție:

Acces în platforma online unde vei primi lecții zilnice, vei dezvolta obiceiuri sănătoase care te vor ține o viață întreagă și vei putea să-ți măsori corect progresul ca să fii sigură că ești pe drumul cel bun.

Primești sesiunile 1 la 1 în care mă asigur că nu-ți dai peste cap centrul de reglare a greutății și că urmezi strategia potrivită pentru tine. Știu că ai nevoi unice și un program unic așa că mă voi asigură că totul să-ți fie la îndemână astfel încât să obții cele mai bune rezultate. Tot aici discutăm și de strategii avansate pe care le poți aplica ca să grăbești procesul dacă ești pregătită.

Primești acces la grupul privat de Facebook și la sesiunile lunare de întrebări și răspunsuri unde demontăm mituri care te împiedică să slăbești. Tot aici disec diete eronate care sunt create să-ți ofere doar efecte imediate, de scurtă durată. 


CE PRIMEȘTI CÂND TE ÎNSCRII ASTĂZI:

 • Programul de Coaching de Nutriție cu lecții zilnice și obiceiuri sănătoase timp de 6 luni.
 • Ședințe lunare 1 la 1 pe Skype sau telefon:
 • Sesiuni lunare de grup de întrebări și răspunsuri 

Garanția mea pentru tine:


Voi fi coachul tău dedicat pe tot parcursul programului de 6 luni.

Dacă la final nu vei fi mulțumită de rezultat, îți voi da toți banii investiți până atunci.

Nu vreau să te gândești la altceva decât la ce poți face ca să-ți atingi obiectivul. Uitându-mă în urmă la rezultatele obținute, am mare încredere în program și de asta pot să îmi asum acest risc.

Nu ai nimic de pierdut indiferent de rezultat:

* Dacă nu ești mulțumită, programul e gratuit. Îmi demonstrezi la final că ai urmat obiceiurile și lecțiile și fără nici o problemă sunt de acord să-ți returnez banii.

* Dacă programul funcționează, vei fi la o greutate sănătoasă și în cea mai bună formă fizică din viața ta.

Ce spun doamnele care au terminat programul:


testimonial-diana
testimonial-iulia

Felicitări pentru că ai parcurs această pagină până la final!


Faptul că ai făcut acest lucru îmi arată că îți dorești ceva mai mult de la tine, de la corpul și de la viața ta.

 

Arată că ești dispusă să înveți cum să ajungi acolo. 


Dacă vei alege să atingi acel obiectiv sub îndrumarea mea, m-aș bucura foarte mult. 


Îți amintesc că sunt doar 3 locuri disponibile pentru grupa de coaching. 


Iată ce primești când te înscrii astăzi:

 • Programul de Coaching de Nutriție cu lecții zilnice și obiceiuri sănătoase timp de 6 luni
 • Ședințe lunare 1 la 1 pe Skype sau telefon
 • Sesiuni lunare de grup de întrebări și răspunsuri


Abia aștept să lucrăm împreună.


Dr. Constantin