Seminar Gratuit de Nutriție în Cluj-Napoca, 18 Martie, ora 18:00, The Office Business Center

Cum să slăbești permanent prin reprogramarea creierului cu sistemul științific de slăbit


Corectează cei 7 factori care îți dereglează pofta și metabolismul ca să slăbești pe pilot automat

Completează formularul ca să îți rezervi locul

Seminar Gratuit de Nutriție în Cluj-Napoca, 18 Martie, ora 18:00

Cum să slăbești permanent prin reprogramarea creierului cu sistemul științific de slăbit


Corectează cei 7 factori care îți dereglează pofta și metabolismul ca să slăbești pe pilot automat

Completează formularul ca să îți rezervi locul

Dr. Constantin Niță

Dr. Constantin Niță

Salut.

Sunt Dr. Constantin Niță, medic specialist de Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice și vreau să te invit la seminarul “Cum să slăbești permanent prin reprogramarea creierului cu sistemul știițific de slăbit”.

Dacă ai încercat până acum să pierzi în greutate fără să ai succes pe termen lung, cel mai probabil ai dat peste o grămadă de informații contradictorii: în media, pe internet sau poate chiar au venit de la familie și prieteni bine intenționați.


Poate că ai încercat o mulțime de diete...

...care îți promit că slăbești 5 kilograme într-o săptămână sau că obții un corp perfect pentru plajă în doar 30 de zile. Realitatea, din păcate, este departe de aceste promisiuni. Marea majoritate a dietelor te forțează să treci prin perioade de înfometare, să renunți la mâncărurile care îți plac și să te epuizezi în săli de fitness…

Toate astea, ca într-un final, după atâta efort să revii în scurt timp la greutatea cu care ai început (uneori chiar mai mult).

Poate că ești părinte (ca și mine), poate ai un job stresant sau poate, pur și simplu, viața a devenit prea ocupată ca să mai timp să găsești soluțiile care funcționează.

Nu este vina TA!

Sunt aici să-ți spun că dacă nu ai reușit până acum să ajungi la greutatea pe care ți-o dorești, nu este vina ta. Sunt aici să te asigur că rezultatele pe care le obții nu au nimic de-a face cu faptul că ai sau n-ai voință sau că îți dai sau nu silința. Eu știu că tu faci tot posibilul și că te străduiești.

Problema e că aplici metode vechi, bazate pe știința de acum 60 de ani.

Toate astea, ca într-un final, după atâta efort să revii în scurt timp la greutatea cu care ai început (uneori chiar mai mult).

Poate că ești părinte (ca și mine), poate ai un job stresant sau poate, pur și simplu, viața a devenit prea ocupată ca să mai timp să găsești soluțiile care funcționează.

Majoritatea dietelor eșuează

Majoritatea dietelor se bazează pe presupuneri care între timp s-au dovedit a fi false și ineficiente, deseori chiar nesănătoase pentru că îți dau corpul peste cap și, odată cu el, îți afectează centru de reglare a greutății. Nu e de mirare că, statistic vorbind, 95,4% din încercările de a scădea în greutate pe termen lung eșuează, fapt demonstrat de cel puțin 3 studii din jurnalul internațional de obezitate.

Rezultatul? Irosești în mod repetat perioade de timp în care faci foamea, eviți grupe întregi de alimente sau te forțezi să mergi la sala de fitness, fără să scazi măcar un gram. Ba din contra, îți este din ce în ce mai greu să slăbești cu fiecare încercare și atunci când te oprești din dietă, kilogramele se pun la loc aproape imediat. (binecunoscutul efect de yo-yo).

Din fericire, există o cale mai bună.

Există metode dovedite științific de a pierde în greutate fără să fie nevoie să-ți dai viața peste cap pentru săptămâni la rând. Așadar...

 • Dacă te-ai săturat de diete restrictive care nu fac decât să te înfometeze și să-ți strice buna dispoziție…
 • Dacă te-ai săturat să plătești zeci de abonamente la sală ca după săptămâni de efort acul de pe cântar să stea pe loc parcă ar fi lipit cu super-glue…
 • Dacă nu mai vrei să numeri calorii și să transformi fiecare masă într-o problemă de matematică…
 • Dacă vrei să știi ce să faci ca să scapi odată pentru totdeauna de efectul de yo-yo fără să fii nevoit să citești manuale întregi de biologie sau să ai un masterat în nutriție…
 • Și, mai ales, dacă îți dorești să afli un sistem nou, strategic prin care poți să slăbești și să-ți menții greutatea pe termen lung,

Înscrie-te la seminarul “Cum să slăbești permanent prin reprogramarea creierului cu sistemul știițific de slăbit”.

Ce vei afla la seminar?

 • Care sunt cele mai frustrante 3 probleme cu care te vei confrunta inevitabil atunci când îți dorești să slăbești și cum să le eviți
 • Vei afla de ce dietele pe care le-ai urmat în trecut au eșuat, care este știința din spatele eșecurilor și ce să faci diferit data viitoare
 • De ce slăbitul are prea puțin de-a face cu deciziile tale conștiente legate de cât mănânci și de cât sport faci
 • Care sunt cei 7 factori care îți dereglează pofta de mâncare și metabolismul și care te împiedică acum să pierzi în greutate
 • Cum să alegi strategia de slăbit potrivită pentru tine
 • Pașii concreți pe care îi ai de făcut ca să slăbești fără înfometare și exerciții epuizante, și mai ales, fără să-ți dai peste cap centru de reglare a greutății

Ce pierzi dacă nu participi la seminar?

 • Cel mai probabil vei pierde în continuare timp și bani încercând metode vechi de a slăbi
 • Șansa să afli ce spune știința din ultimii ani despre ce funcționează când vine vorba de a pierde în greutate într-un mod sustenabil
 • Nu vei ști ce trebuie să faci ca să-ți programezi corpul pentru slăbit astfel încât TU să decizi dacă ești într-o stare de îngrășare fără efort sau de slăbire fără efort.
 • Nu vei ști cum poți să îți transformi corpul, să mănânci mai mult și să scazi pe cântar în același timp și cum să te bucuri de o viață fără stresul adus de kilograme în plus.

Înscrie-te la seminarul “Cum să slăbești permanent prin reprogramarea creierului cu sistemul știițific de slăbit”.

Cum te vei simți după seminar?

 • Încrezătoare pentru că vei ști în sfârșit ce ai de făcut ca să începi să scazi în greutate.
 • Sigură pe tine pentru că vei lăsa deoparte multă confuzie legată de diete.
 • Mai motivată ca oricând pentru că, probabil, vei afla pentru prima dată metode de slăbit care nu lucrează împotriva copului tău, nu-ți provoacă foame exagerată și care nu te obligă să-ți cumperi roboți de bucătărie sau echipamente scumpe.

Despre Dr. Constantin Niță, autorul seminarului


Ca și specializare sunt Medic specialist de Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice. 

Complementar carierei de medic sunt și Coach de nutriție internațional în curs de certificare Precision Nutrition Nivel 1 și îmi place să ajut oamenii să aibă corpul și sănătatea pe care și-o doresc. Mă străduiesc zilnic să găsesc și să testez metode noi și strategice de slăbit și sunt bucuros că anul trecut am ajutat mame să scape sănătos chiar și de 35 de kg în 12 luni.

Pe lângă asta, ajut zilnic femeile să aibă o relație mai bună cu ceea ce mănâncă, cu propriul corp și să se bucure de rochiile pe care le purtau înainte de sarcină. Acasă sunt soțul Georgianei și tatăl dedicat (încerc) a două fetițe minunate.

Și tu poți avea o poveste de succes

Iată ce au spus câteva dintre femeile care au ales să urmeze sfaturile pe care ți le împărtășesc la seminar

quote-left

Am slăbit 15 kg în 3.5 luni, încet și sigur, fără să mă stresez și fără să îmi fie foame exagerată. Sunt mai relaxată în privința meselor. Am început să am o relație mai bună cu mâncarea. Drumul este lung, dar am tot suportul de care am nevoie.

Dr. Constantin este de o empatie cum rar întâlnești la un doctor. Se implică și particularizează fiecare situație în parte. Îți explică și te îndrumă la fiecare pas astfel încât chiar ai încredere că poți reuși să slăbești, să te menții și să fii mai sănătos.

quote-right

Andreia

37 ani, Ploiești

quote-left

Eram după a doua sarcină, cu 10 kg în plus față de cum eram înainte de a rămâne însărcinată și cu 15-17 kg în plus față de cum îi doream să fiu.

Doream să ajung la o greutate normală pentru mine. Să pot să mă plimb mult fără să obosesc. Să nu amdureri de spate și de picioare, să îmi fie ușor să stau pe covor să mă joc cu copiii. M-am înscris în program și a fost cea mai bună colaborare de până acum.

Am început acum 5 luni. Am slăbit 10kg în primele 3 luni și acum de 2 luni mă mențin. Toate astea fără cură de slăbire, fără diete stricte, fiindcă nu este o dietă. Este învățarea și deprinderea de obiceiuri sănătoase. Sunt foarte mulțumită că am intrat în program.

quote-right

Iulia

39 ani, Cluj-Napoca

quote-left

Eram pierdută într-o mare de informații contradictorii despre alimentație și nu puteam să văd esențialul din povestea cu slăbitul. Îmi doream să fiu în control asupra a ceea ce mănânc.

Am reușit să obțin claritate în ceea ce privește termenii de "alimentație sănătoasă și slăbit sustenabil" și am reușit să schimb unele obiceiuri alimentare.

quote-right

Diana

34 ani, Cluj-Napoca

quote-left

Viața mea de dinainte era un cerc vicios pe care îl mângâiam și îl întrețineam permanent prin multitudinea nemulțumirilor și frustrărilor pe care le acumulam și cărora le dădeam putere asupra mea.

Înveți să te apreciezi pe tine și micile victorii periodice care te mobilizează. Înveți să nu te mai învinuiești pentru orice încălcare sau nerespectare a unui termen sau a unei reguli.

Ai permanent alături pe dr. Constantin, pozitivitatea întruchipată. Am fost mult timp o pesimistă, o prăpăstioasă și genul de persoană foarte dură cu sine și cu greșelile comise. Perspectiva mea s-a schimbat radical pentru că am colaborat cu un coach deschis la minte și la suflet, optimist, având permanent la îndemână o încurajare potrivită în buzunarul de la piept al unui zâmbet.

quote-right

Carmen

43 ani, Văleni

Rezervă-ți acum locul în sală

18 martie, Cluj-Napoca, The Office Business Center - Blvd. 21 Decembrie 1989 nr. 77

Dr. Constantin Niță, autor Sistemul de slăbit

 Termeni și condiții © Copyright 2019