Dr. Constantin Niță

autor Cum să mănânci ca să slăbești

Sistemul de slăbit

Obiceiuri noi și 90 de zile pentru slăbire permanentă

SISTEMUL DE SLĂBIT

Obiceiuri noi și 90 de zile pentru slăbire permanentă

Programul este împărțit în trei module care îți arată tot ce trebuie să faci ca sa pierzi în greutate simplu, fără înfometare, fără suplimente sau alte prafuri și fără exerciții epuizante zi de zi.

Modulul 1
Programează-ți corpul pentru slăbit

Piedica cea mai mare în calea slăbitului este următoarea: corpul tău este setat pe greutatea pe care o ai. Acesta este motivul pentru care de cele mai multe ori slăbești greu și pui repede înapoi. Iar atunci când reușești să slăbești, corpul revine la greutatea pe care o are setată. Până când nu schimbi acea greutate (cu una mai mică) ai să-ți folosești voința și efortul continuu ca să slăbești. Și, din păcate, mai devreme sau mai tarziu, voința se termină.

Această primă parte din program este plină de informații aplicabile imediat și de efect, ca tu să poți trece la acțiune încă din prima zi de program. Vreau să te ajut să te concentrezi doar pe strategiile și elementele care chiar contează, care chiar fac o diferență atunci când vine vorba de slăbit. Primesc zilnic zeci de întrebări din partea pacientelor mele despre detalii atât de insignifiante încât este evident pentru mine că-și pierd timpul urmând diete sortite eșecului.

Tot aici îți spun și ce tactici poți împrumuta de la atleții de performanță ca să slăbești cu succes și ca să obții corpul mult visat. La finalul modului vei primi cel mai important ghid și anume “harta exactă către corpul dorit”.

Am adăugat o secțiune de întrebări frecvente și răspunsuri. Știu că vrei să urmezi pas cu pas un sistem validat care să te ajute să slăbești și că e normal să apară întrebări pe parcurs.

În întâmpinarea lor, am adaugat câteva video-uri în care:

 • Îți detaliez cât de des să mănânci și la ce ore ca să nu ai îndoieli dacă faci bine sau nu și să poți să îți pregătești mesele din timp, cu plăcere.
 • Îți ofer strategii pentru consumul de fructe, ce faci cu desertul și cum să combini alimentele astfel încât să nu te abați de la drum.
 • Îți clarific întrebări legate de exerciții fizice și chiar și unele practici diferite ca tu să poți alege ce e potrivit pentru tine.

Modulul 2
Rezolvăm toate provocările care te 
împiedică să slăbești: somn, ritm circadian și mișcare.

În ultima vreme, e o bravură să stăm trezi mult și să rezistăm cu puțin somn. Din păcate, asta are un efect negativ asupra greutății. Din acest motiv acest modul conține strategii de echilibrare a somnului și a ritmului circadian.

După modulul acesta vei putea în sfârșit să ai un somn odhnitor, nu vei mai simți nevoia de dulciuri, cofeină, nu vei fi agitată, îți vei echilibra hormonii de metabolism și vei face alegeri alimentare sănătoase cu mai puțin efort.

Observ că sunt populare scurtăturile sau "hack-urile" de slăbire. Așadar și eu îți pot spune că somnul este un mega hack de slăbit și odată ce îl ai în tabăra ta, îți va fi mult mai ușor să pierzi în greutate, fără să-ți folosești voința. Ca rezultat, te vei asigura că o mare parte din alimentele pe care le consumi le vei "arde", mai degrabă decât le vei depune.

Tot în acest modul îți voi arăta cum să nu mai pierzi ore în șir făcând exerciții cardio epuizante și plictisitoare.

Primești strategii prin care iți vei crește mult consumul caloric al corpului și îți arăt exact cum să arzi mai multe calorii decât o poți face la sală. Mai multe și într-un mod plăcut, fără să transpiri și fără să simți neapărat că faci sport. Nu va mai fi niciodată nevoie să îți rupi 2 ore/zi de 3 ori pe săptămână ca să mergi la sală.

Modulul 3
Managementul Stresului și a Emoțiilor

Motivul pentru care mănânci mai mult decât este nevoie determină destinul scăderii în greutate. În acest modul te ajut să schimbi modul în care privești acest aspect și percepția față de mâncare.

Ultima piedică pe care îmi propun să o înlătur din calea ta este factorul emoțional.

Te voi ajuta să depășești mâncatul la stres și mâncatul emotional astfel încât să nu îți mai "bușești dieta" și greutatea de fiecare dată când viața te provoacă. Te voi ajuta să ai cea mai bună atitudine mentală ca să faci schimbări de durată, odată pentru totdeauna și să nu mai existe pericolul efectului de yo-yo. Îți arăt ce să faci dacă atingi un platou și cum să slăbești în continuare prin strategii avansate folosite de atleți profesioniști.

Alege modalitatea de plată potrivită pentru tine

Cea mai bună ofertă

Plată Integrală
 • Programul “Sistemul de Slăbit - valoare 1100 lei
 • Acces in grupul privat de membri - valoare 97 lei
 • Cum sa mananci corect in oras - valoare 47 lei
 • Mini curs - scapa de adictia pentru zahar si alimente procesate - valoare 47 lei
 • Lista de cumparaturi cu alimente gustoase care te ajuta sa scazi in greutate - valoare 47 lei
 • Ghidul practic: scapa de numaratul Caloriilor - valoare 47 lei
 • Ghidul practic: adevarul despre carbohidrati si obezitate - valoare 47 lei
 • Ghidul practic: Ucigasul de pofte si imblanzitorul foamei - valoare 47 lei
 • 8 sedinte de intrebari si raspunsuri din programul premium de coaching - valoare 797 lei
Total pachet: 2229 lei
697 lei
Reducere de 68%

Ai 100% GARANȚIE

Programul funcționează. Mărturie stau clienții mei și poveștile lor de succes. 


Acest program nu numai că te va ajuta să slăbești, ci îți va oferi strategii de menținere și de energizare pe viață. Sunt absolut convins de valoarea pe care ți-o oferă cursul Sistemul de Slăbit.


Sunt absolut convins că tehnicile din program te vor ajuta să-ți obții corpul dorit, de aceea îmi doresc ca tu să nu ai nici o reținere în a accesa programul.

 

Timp de 60 de zile de la înscriere, poți să ceri banii înapoi dacă ai aplicat informațiile, nu ai slăbit și nici nu te-ai convins cu ochii tăi de valoarea cursului. 

Nici o metodă tradițională nu îți oferă aceeași garanție. Dacă plătești un abonament la sală și apoi nu te mai duci, pierzi banii. Dacă îți cumperi suplimente și nu funcționează, pierzi banii.


Cu adevărat, vreau ca tu să profiți din plin de experiența unui asemenea curs și să devii în scurt timp o poveste de succes. Pentru tine și pentru cei dragi ție.

Felicitări pentru că ai parcurs această prezentare până la final!


Faptul că ai făcut acest lucru îmi arată că îți dorești ceva mai mult de la tine, de la corpul și de la viața ta.

 

Arată că ești dispus/ă să înveți cum să ajungi acolo. 


Dacă vei alege să atingi acel obiectiv sub îndrumarea mea, m-aș bucura foarte mult. 


Iar dacă nu, îți doresc să nu oprești niciodată strădania de a deveni cu puțin mai bun.

 

Cu puțin mai aproape de corpul și sănătatea dorită.

 

Îți mulțumesc pentru că m-ai urmărit până aici.


Dr. Constantin

Ne vedem pe partea cealaltă 🙂