Termeni și condiții

Pentru o mai buna claritate a Termenilor si a Conditiilor:

“Site” inseamna in continuare site-ul de internet http://sistemuldeslabit.ro/

“Administrator”- persoana sau echipa care se ocupa cu administrarea site-ului

“Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site, si / sau orice modul sau componenta a acestuia;

“Utilizatorul” inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site, care achizitioneaza un curs/program de pe site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, dupa cum sunt formulati in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

Prin inregistrare Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe Site inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare sau vizitare in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

Termeni generali

Va rugam sa cititi urmatorii termeni de utlizare cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site precum si a site-urilor existente sub acest brand. Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni in orice moment si va rugam sa verificati periodic aceasta pagina pentru modificari.

Prin utilizarea acestui site / acestor site-uri, dupa ce am postat orice modificari ale acestor termeni, va manifestati acordul cu privire la aceste modificari, indiferent daca le-ati examinat sau nu si indiferent daca ati primit sau nu o notificare cu privire la ele. Daca, in orice moment alegeti sa nu acceptati acesti termeni de utilizare, va rugam sa nu folositi acest site sau oricare dintre site-urile noastre.

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori.

Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

Proprietarii si colectori de informatii

Acesti termeni de utilizare se aplica utilizarii de catre dvs. a tuturor Site-urilor si serviciilor detinute sau operate de sistemuldeslabit.ro (colectiv „noi”, „noi”, sau „al nostru”), inclusiv si orice alt site pe care le-am detinut sau operat.

Restrictii

Continutul Site-urile noastre este protejat prin legea drepturilor de autor si de legile marcii comerciale si este proprietatea proprietarilor lor. Cu exceptia cazului in care se mentioneaza altfel, nu puteti accesa si utiliza informatiile si materialele in cadrul Site-urilor pentru uz personal. Dvs. nu puteti schimba, modifica, sterge, afisa, transmite, adapta, exploata, sau copia pentru distribuirea sau vanzarea oricaror informatii, materiale, marci comerciale, drepturi de autor pe alte site-uri. Dvs. trebuie sa obtineti permisiunea scrisa de la noi sau de orice alta entitate care detine proprietatea intelectuala pe site-urile noastre inainte de a putea publica, distribui, afisa, sau exploata comercial orice material de pe site-uri. Prin utilizarea Site-urilor, sunteti de acord sa respectati toate notificarile privind drepturile de autor sau alte restrictii postate.

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, si nici opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.

In cazurile in care Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip este preluat de Administratorului Site-ului de la alti producatori / emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de “comunicate de presa”. Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra / in legatura cu Site-ul, Continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii / proprietarii Continutului Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa: constantin@sistemuldeslabit.ro , cu mentiunea “Pentru echipa Sistemul de Slabit” sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (de exemplu blog, avatar, comentarii etc., dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si / sau comerciale derivand din acestea.

Link-uri

Acesti termeni de utilizare se aplica numai pentru Site-urile noastre, si nu pentru site-urile oricaror altor companii sau organizatii, inclusiv cele pe care le legati. Noi nu detinem nici o responsabilitate pentru continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale puse la dispozitie prin orice alt site, inclusiv cele pe care le legati. in niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata in legatura cu utilizarea de orice continut, bunuri sau servicii disponibile pe orice alt site. Alte site-uri pot lega la Site-urile noastre cu permisiune numai. Ne rezervam dreptul de a anula orice autorizatie acordata de dumneavoastra sau orice organizatie pentru care vom aproba conectarea la site-urile noastre, si de a solicita incetarea unei astfel de conexiuni la oricare dintre site-uri, la discretia noastra, in orice moment.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care se trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de acele site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acelor site-uri.

Subscrieri

Acceptam comentariile dumneavoastra pentru oricare dintre Site-uri. Cu toate acestea, nu vom revizui sau lua in considerare orice observatii sau sugestii nesolicitate creative pentru subiecte la seminariile noastre sau in termen de buletine de stiri sau pentru produsele noastre. Speram ca veti intelege ca aceasta politica este destinata pentru a evita posibilitatea de neintelegeri viitoare in cazul in care ideile dezvoltate de catre personalul nostru s-ar putea parea a fi similare cu ideile prezentate de dumneavoastra. In consecinta, trebuie sa va rugam sa nu ne trimiteti orice idei originale creative, sugestii sau materiale. In cazul in care, in ciuda solicitarii noastre, trimiti orice idee, sugestie sau material acesta devine proprietatea noastra. In cazul in care ne trimiti ceva pentru noi si este nesolicitat, vom detine in exclusivitate toate drepturile la nivel mondial, si vom avea dreptul sa utilizam in mod liber de prezentare pentru orice scop, fara compensare sau notificare a furnizorului. Avand in vedere acest fapt, va solicitam abtinerea de la depunerea de proiecte creative pentru noi, mai ales cele care sunt confidentiale sau personale pentru voi.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii.

Forum

Un „forum” inseamna orice camera de chat, discutii, ghiduri de revizuire sau alte servicii interactive care figureaza pe oricare dintre site-uri si include folderele publice si folderele private. Trebuie sa va inregistrati in conformitate cu instructiunile pe care le veti gasi pe site in scopul de a contribui la orice forum. Este interzisa trimiterea oricarui utilizator al oricarui site din propritate sau personalului nostru, orice material care este abuziv, vulgar, amenintator, hartuitor, calomnios, defaimator, obscen, care invadeaza intimitatea unei persoane, care incalca orice drepturi de proprietate intelectuala sau de proprietate, sau care ar incalca orice lege.

Nu este permisa utilizarea discutiilor intr-o maniera comerciala. Este interzisa postarea materialelor care solicita fonduri, sau care fac publicitate sau solicita bunuri sau servicii. Este interzisa postarea de materiale cunoscute a fi false. Este interzisa postarea sau transmiterea oricarui material informativ, software sau de alta natura care contine un virus sau alte componente daunatoare. Noi nu suntem responsabili pentru materialul care apare in orice forum pe Site-uri, cu exceptia materialelor semnate de unul din reprezentantii nostri. Noi nu suntem responsabili pentru materialele postate de catre utilizatori,pentru calomnie, obscenitate, invadarea vietii private a incalcarii, drepturi de autor sau marca comerciala, sau pentru orice alt motiv.

Noi pastram, totusi, dreptul de a modifica sau elimina mesaje sau alte materiale pe care noi, la discretia noastra, le consideram a f inacceptabile, ofensatore, abuzive, defaimatore, obscene, vechi, sau altfel. Ne rezervam de asemenea dreptul de a edita materiale pentru orice alt motiv. Indiferent daca vom modifica sau elimina sau nu astfel de material, utilizatorii raman singurii responsabili pentru continutul mesajelor lor sau postari. Puteti, de asemenea garanta ca detineti sau controlati in alt mod toate drepturile pentru continutul pe care l-ati postat si ca postarea publica si de a folosi astfel de continut de noi nu va incalca drepturile oricarei parti terte. In plus, va garanteaza ca „drepturile morale” din materialele postate au fost ridicate. Nu exista nicio despagubire pentru orice material pe care il postati pe site-uri.

Protectia datelor cu caracter personal

Vanzator si operator al operatiunilor online pe siteul sistemuldeslabit.ro este Functional Nutrition S.R.L., Capital Social Varsat 200 lei, cu sediul social in Cluj-Napoca, str. prof. T. Ciortea nr 9, sc. 2, ap 30. Firma este identificata prin numar de inregistare in Registrul Comertului, CUI 38843559 si are obligatia, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii site-ului sistemuldeslabit.ro.

Ce date cu caracter personal colectam:

 • nume, prenume
 • e-mail
 • nr. telefon
 • localitate
 • Cate kilograme doresti sa pierzi?
 • Care este cea mai mare provocare nutritionala pentru tine acum?
 • Ce nivel de miscare zilnica implica activitatea ta la serviciu?
 • Ce tipuri de diete ai mai incercat pana acum?
 • ip

Cum colectam datele cu caracter personal:

 • prin completarea de catre utilizatori a formularelor de abonare prezente pe paginile site-ului sistemuldeslabit.ro – formularele de abonare sunt prevazute cu bifa de acceptare a termenilor si conditiilor inainte de abonare, iar abonarea nu se va realiza, daca utilizatorul nu accepta termenii si conditiile.

Pe ce perioada colectam datele cu caracter personal:

 • datele abonatilor sunt mentinute in sistemele de administrare a listei de abonati si clienti, pana cand abonatul se dezaboneaza din lista, direct prin modalitatile puse la dispozitie de sistem (link in e-mail-urile pe care le primeste de la noi), sau pana cand solicita in scris prin e-mail stergerea / modificarea datelor, la adresele noastre de contact electronic, solicitarea urmand a fi procesata in termen de 72 de ore de la primirea ei.

In ce scop colectam datele cu caracter personal:

 • pentru transmiterea catre abonati / utilizatori de informatii despre training-uri gratuite din domeniul nutritiei si slabitului (video-uri, articole, cursuri online)
 • pentru informarea abonatilor si utilizatorilor in legatura cu aspecte de natura logistica (in cazul evenimentelor de nutritie si slabit – locatia evenimentului, ora inceperii, mesaje de amintire…)
 • pentru transmiterea catre abonati de informatii despre oferte de produse si servicii din sfera nutritiei si slabitului (cursuri online, workshop-uri, dvd-uri, cd-uri, carti)
 • ocazional, exista posibilitatea sa trimitem informatii din arii conexe cu zona de nutritie si slabit, care credem ca pot fi folositoare unui anumit segment de persoane ce sufera de suprapondere si obezitate (ex. suplimente, aparatura fitness, produse electronice specializate)

Transmiterea datelor personale către terti:

 • datele pot fi transmise catre terti, persoane fizice și / sau juridice, furnizoare de servicii pentru Functional Nutrition SRL si brandurile / produsele pe care le detine: servicii de marketing, PR, promovare, gestionare a listelor de abonati si de clienti, de catre platforme online (de ex.: Google, Facebook, Instagram, ActiveCampaign, Zappier, Teachable, SurveySlam, ThriveLeads, ConvertBox,  etc.), servicii financiar contabile, servicii juridice, servicii de curierat etc., fără a se limita strict la acestea, fără a fi făcute publice, cu excepția cazurilor prevăzute de lege, precum și a cazurilor în care însăși prestarea serviciilor o impune

Unde se pastreaza si gestioneaza datele cu caracter personal

 • in platforma de autoresponder – actual “Active Campaign”
 • in platforma de CRM (Customer Relationship Manager) – actual “Active Campaign”
 • in platforma de procesare a platilor – actual “TwisPay”
 • in platforma de facturare, raportare si gestionare a comenzilor – actual “WooCommerce”
 • in platforma de furnizare a produselor / serviciilor online – actual “Teachable”
 • in sistemul de contablitate 

Limitarea raspunderii

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile, sau orice alta activitate legata de utilizare, precum pt niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Cluj Napoca.

Inregistrare

Putem, la discretia noastra, sa suspendem sau sa reziliezem inregistrarea oricarui utilizator, la orice nivel al site-ului, care incalca oricare dintre acesti termeni de utilizare, sau pentru orice alt comportament pe care noi il consideram ca fiind nepotrivit.

Termeni

Informatiile, serviciile, produsele, creantele, subiectele de seminar, si materialele de pe Site-urile noastre sunt furnizate „ca atare” si fara garantii de orice fel, fie exprimate sau implicite. Noi renuntam la toate garantiile, explicite sau implicite, incluzand, dar fara a se limita la eficacitatea implicita a ideilor sau a strategiilor de succes listate pe acest site, precum si cele care sunt prevazute in produsele noastre sau ale participantilor la evenimentele noastre. Singura exceptie sunt garantiile de satisfactie si de absolvire, care sunt etichetate in mod clar garantii in cadrul Site-urilor noastre.

Nici noi, nici oricare dintre licentiatorii nostri sau furnizori, nu garanteaza ca functiile continute in site-urile noastre vor fi neintrerupte sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca Site-urile sau serverul care le face disponibile sunt verificate de virusi sau alte efecte nocive componente. Nici noi, nici oricare dintre licentiatorii nostri sau furnizori nu garanteaza si nu face nici o reprezentare cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizarii serviciilor, produselor, informatiilor sau materialelor de pe acest site, in ceea ce priveste corectitudinea lor, acuratetea, fiabilitatea etc.

Dvs. (si nu noi sau la oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori) va asumati intregul cost al tuturor operatiunilor necesare de service, reparatie sau corectare a sistemului dvs. Legea aplicabila nu poate permite excluderea garantiilor implicite, astfel incat excluderea de mai sus sa nu se aplice in cazul dumneavoastra. Noi suntem o parte, si nu monitorizam orice tranzactie intre utilizatori si furnizorii terti de produse sau servicii.

Limitarea raspunderii

Sub nicio forma, inclusiv dar nu limitat la neglijenta, noi sau oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori nu vom vom fi raspunzatori pentru orice daune speciale sau indirecte care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele sau informatiile de pe Site-uri, sau orice produse sau servicii furnizate in conformitate cu site-urile, chiar daca a fost informat de posibilitatea unor astfel de daune. Legea aplicabila nu poate permite limitarea sau excluderea de raspundere sau daune incidentale sau de consecinta (inclusiv, dar fara a se limita la, date pierdute), astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea sa nu vi se aplice. Nu vom fi raspunzatori nici noi nici licentiatorii nostri sau furnizorii pentru toate daunele, pierderile si cauzele de actiune (fie in contract, prejudiciu, sau altfel) care depasesc suma platita de catre dumneavoastra la noi, daca este cazul, pentru accesarea site-urilor.

In niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata pentru dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a oricarei consiliere, sfatuire, produse (cursuri, suplimente, produse electronice) sau servicii pe care le primiti de la un vorbitor invitat pe Site-urile noastre sau la unul dintre evenimentele noastre.

Deasemenea nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de catre invitatii nostri in legatura cu afisarea lor a fotografiilor, numelui, sau biografie scrise pe Site-urile noastre sau in materialele noastre de marketing.

Nu oferim sfaturi profesionale

Informatiile continute in sau puse la dispozitie prin intermediul site-urilor (inclusiv, dar nu limitat la informatiile continute in mesaj, in fisiere de text, in chat-uri, in cadrul discutiilor de tip facebook live sau call-uri/discutii de strategie lunara) nu pot inlocui sau substitui serviciile profesionistilor instruiti in orice domeniu, inclusiv, dar nu limitat la, aspectele financiare, medicale, psihologice, juridice etc.

In special, ar trebui sa consultati un medic in mod regulat, in toate aspectele legate de sanatatea fizica sau psihica, in special cu privire la orice simptome care ar putea necesita diagnostic sau ingrijire medicala.

Noi si licentiatorii/furnizorii nostri nu facem nici o declaratie sau garantie cu privire la orice tratament, actiune, sau aplicarea de medicamente sau un preparat de catre orice persoana ca urmare a informatiilor oferite sau furnizate in cadrul sau prin intermediul Site-urilor.

Nici noi, nici partenerii nostri, sau oricare din partenerii nostri afiliati, nu va fi raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, speciale, exemplare sau de alta natura care ar putea sa rezulte, indiferent ca sunt pierderi economice, vatamare, boala sau moarte. Sunteti singurul responsabil si raspunzator pentru deciziile, actiunile si rezultatele in viata, si prin utilizarea de catre dvs. a site-urilor, sunteti de acord si raspunzator pentru orice astfel de decizii, actiuni sau rezultate, in orice moment, in orice imprejurare.

Disclaimer (Declinarea responsabilitatii medicale)

Informatiile prezentate pe acest site, pe platforma de curs Teachable si in cadrul orelor de consultanta/call-uri de strategie sunt prezentate doar cu scop informational. Informatia este rezultata din anii de experienta a autorului, dr. Constantin Cosmin Niță. Informatiile prezentate pe acest site nu au intentia de a inlocui sfatul, diagnosticul sau tratamentul unui medic specializat. Continutul, textul, grafica, imaginile si informațiile disponibile pe acest site au scop de informare generala. Sistemul de Slabit nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea si corectitudinea informatiilor prezentate, iar aceste informatii pot fi supuse schimbarii fara notificare prealabila.

Nu folositi informatiile de pe acest site pentru a diagnostica sau trata o problema de sanatate sau o boala, pentru a prescrie medicamente sau alte tratamente. 

Unele persoane sunt in tratament cu antidiabetice orale sau cu insulina iar altele persoane se trateaza cu 3-4 antihipertensive zilnic. Reducerea greutatii corporale in cazul acestor persoane fara titrarea adecvata a dozelor si/sau a numarului de medicamente poate cauza hipoglicemii sau hipotensiuni, cateodata foarte periculoase.

In functie de numarul de strategii noi pe care veti decide sa le initiati, informatiile de pe acest site si din programul video pot duce la o scadere rapida in greutate motiv pentru care va indemn sa va consultati inainte cu medicul care v-a supravegheat pana acum.

Daca aveti sau suspectati ca ati putea avea o problema medicala, contactati medicul dumneavoastra imediat. Nu ignorati sfaturile medicale profesionale si nici nu amanati obtinerea de indicatii medicale specializate din cauza a ceva ce ati citit sau auzit pe acest site. 

Va incurajam sa discutati intotdeauna cu medicul dumneavoastra informatiile despre tratamentul sau conditia dumneavostra medicala. Acesta va cunoaste cel mai bine istoricul medical si afectiunile si va poate da un acord informat de a urma recomandarile din acest program nutritional alaturi de sprijinul sau in reglarea adecvata a tratamentului medicamentos unde este cazul.

Acest medic poate fi reprezentat de medicul de familie, medicul diabetolog sau cardiolog, gastro-enterolog, oncolog sau pneumolog, etc.

Livrarea de informatii in aceasta platforma, in platforma de curs - Teachable si in toate produsele si cursurile online cat si interactiunea cu mine pe grupul de facebook dedicat membrilor programului si in cadrul orelor de consultanta/call-uri de strategie nu creeaza si nici nu este considerata a fi o relatie doctor-pacient.

Castiguri

Atunci cand abordam aspectele de nutritie si slabit in oricare dintre Site-urile noastre, clipuri video, buletine de stiri sau alt continut, am depus toate eforturile pentru a ne asigura ca programele noastre au capacitatea de a va ajuta sa va imbunatati viata dvs.

Cu toate acestea, nu exista nicio garantie ca veti obtine nici un rezultat folosind oricare dintre ideile noastre, instrumente, strategii sau recomandari, iar noi nu pretindem ca va veti obtine rezultate instantaneu pe oricare dintre Site-urile noastre. Nimic de pe Site-urile noastre nu sunt promisiuni sau garantii pentru integrarea cunostintelor de nutritie si slabit. Nivelul dvs. de succes in atingerea rezultatelor similare depinde de o serie de factori, inclusiv de cunostinte, capacitate, dedicare, empatie, pentru a numi doar cateva.

Deoarece acesti factori difera in functie de indivizi, nu putem si nu garantam succesul, schimbarea sau imbunatatirea santatii Dvs. Orice declaratii anticipative prezentate pe Site-urile noastre sunt pur si simplu opinia noastra si, prin urmare, nu sunt garantii sau promisiuni pentru performanta reala. Ar trebui sa fie clar pentru dvs. ca prin lege nu facem nicio garantie ca veti obtine nici un rezultat din ideile noastre sau modele prezentate pe site-urile noastre, iar noi nu oferim consiliere juridica profesionala, medicala, psihologica sau financiara.

Politica de utilizare cookies

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul sistemuldeslabit.ro, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. „Cookies” ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dumneavoastra.

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza acest site, precum si serviciile oferite de catre acesta. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.

Cum pot modifica setarile mele cookie?

Puteti in orice moment modifica setarile dumneavoastra cookie (de exemplu, sa fiti alertati atunci când cookie-urile sunt trimise catre computerul dumneavoastra). Daca faceti acest lucru, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil sa nu aveti aceeasi experienta pe site-ul nostru.

Ce tipuri de Cookie-uri sunt folosite?

Atunci când vizitati acest site, urmatoarele tipuri de Cookie-uri sunt folosite:

1. Cookie-urile necesare

Acestea sunt Cookie-urile strict necesare pentru operarea unui site web. Fara aceste cookie-uri, acest site nu va functiona corect.

2. Cookie-urile functionale

Acestea sunt Cookie-urile care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea site-ului si experienta dumneavoastra. De exemplu, Cookie-urile care amintesc continutul pe care l-ati vizionat anterior pe acest site. Prin umare, utilizarea Cookie-urilor functionale ne permite sa va oferim continut adaptat intereselor dumneavoastra. Putem folosi, de asemenea, Cookie-urile pentru a bloca accesul la anumite activitati al utilizatorilor minori.

3. Cookie-urile site-ului

Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre acest site si pot fi citite numai de catre acest site.

4. Cookie-urile tertelor parti

Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre terte parti pe care le folosim pentru diferite servicii (de exemplu, analiza sau publicitate de website).

Lista cu cookie-uri folosite pe acest website

In cele ce urmeaza gasiti clasificarea si descrierea unor Cookie-uri folosite pe acest website:

First Party Cookies

Nume: Google Analytics.

Scop: Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru. Noi folosim informatiile pentru a compila rapoarte si pentru a ne ajuta sa imbunatatim site-ul. Cookie-urile colecteaza informatii intr-o forma anonima, inclusiv numarul de vizitatori ai site-ului si paginile vizitate.

Comentarii: Google va folosi aceste informatii pentru a evalua utilizarea de catre dvs. a site-ului, elaborarea rapoartelor privind activitatea de pe site pentru operatorii site-ului si furnizarea de alte servicii legate de activitatea site-ului si utilizarea internetului. Google poate transfera aceste informatii catre terte parti in cazul in care este necesar sa faca acest lucru prin lege, sau in cazul in care aceste terte parti proceseaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu orice alte date detinute de Google. Puteti refuza utilizarea de cookie-uri prin selectarea setarilor corespunzatoare de pe browser-ul dvs., va rugam sa retineti faptul ca daca faceti acest lucru este posibil sa nu puteti utiliza functionalitatea deplina a acestui site. Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu prelucrarea de date despre dvs de Google in modul si in scopurile mentionate mai sus. Puteti afla mai multe despre cookie-uri Google, vizitând Politica de confidentialitate Google.

Third Party Cookies

Nume: Facebook Social Plug Ins. Acest cookie este folosit pe site-uri web care includ un link de tip Partajare pe Facebook. Acesta este utilizat pentru a va aminti datele de conectare la Facebook, astfel incât sa nu fiti nevoit sa introduceti aceste detalii de fiecare data când utilizati Facebook Connect pentru a va autentifica. Comentarii: Vizitati Facebook pentru mai multe informatii.

Nume: Facebook Ads. Acest cookie este folosit in scopuri de publicitate, pentru a putea sa ne tinem la curent vizitatorii asupra celor mai noi proiecte, servicii sau produse ale noastre.

Nume: Google Adwords si Google Analytics. Acest cookie este folosit in scopuri de publicitate, pentru a putea sa ne tinem la curent vizitatorii asupra celor mai noi proiecte, servicii sau produse ale noastre. Comentarii: Mai multe despre acest aspect gasiti aici: http://www.google.com/intl/ro/policies/technologies/ads/

Nume: VWO. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru pentru a optimiza experienta utilizatorului.

Nume: KissMetrics. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru. Noi folosim informatiile pentru a compila rapoarte si pentru a ne ajuta sa imbunatatim site-ul. Cookie-urile colecteaza informatii intr-o forma anonima, inclusiv numarul de vizitatori ai site-ului si paginile vizitate.

Nume: ManyChat.Acest cookie este folosit pentru comunicarea prin Facebook Messenger, doar cu acordul exprimat in prealabil al utilizatorului.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii asupra acestui document. Va rugam sa consultati aceasta pagina din când in când pentru a reciti aceste informatii.

Acordul parintilor

Site-urile sunt adresate adultilor cu varsta peste 18 ani si nu vom colecta cu buna stiinta informatii personale de identificare de la tinerii sau copiii sub 18 ani. Va recomandam cu tarie ca parintii sa participe la explorarea copiilor lor pe internet si alte servicii on-line si de a folosi comenzile parentale ale browser-ului lor pentru a limita domeniile de Internet la care copiii lor au acces. Am putea, la discretia noastra, cere utilizatorilor sub 18 ani sa obtina consimtamantul unui parinte sau tutore pentru a vizualiza un anumit continut. Sunteti de acord sa respectati orice astfel de restrictii, si sa nu ajutati pe nimeni sa evite aceste restrictii.

Continut matur

Pe site-urile noastre, vom discuta ocazional despre subiecte mature si expresii lingvistice legate de cresterea personala si profesionala. Utilizatorii care nu se simt confortabil cu astfel de subiecte sau expresii lingvistice nu ar trebui sa foloseasca Site-urile noastre.

Afilierea

Siteul si platforma de curs contine afisate direct in articole si lectii dar si in pdf-urile downloadabile numeroase linkuri de afiliere catre produse pe care autorul le considera utile si de folos cititorilor si clientilor acestor siteuri si platforme. 

Daca va decideti sa cumparati un produs sau mai multe prin intermediul unui link de afiliere autorul siteului va castiga un mic comision din partea siteului care comercializeaza online produse. 

Programul de Afiliere se desfasoara in mod automat si oricine poate promova site-ul sistemuldeslabit.ro atat timp cat are un cont de utilizator al programului. Este interzisa promovarea sistemuldeslabit.ro pe site-uri cu continut considerat imoral sau ilegal. Regulile din Programul de Afiliere subscriu Termenilor si Conditiilor generale de utilizare a site-ului sistemuldeslabit.ro Valoarea comisionului este cea stabilita in Acordul de Afiliere insa poate varia in functie de valoarea programului. Valoarea comisionului pentru companii (in cazul in care se achizitioneaza un pachet de licente) va fi decisa in fiecare caz in parte. Valoarea comisionului va fi rambursata prin PayPal sau alte metode alese de Administrator si va fi virata la perioada agreata, respectand conditiile din Acordul de Afiliere.

Livrarea produselor si serviciilor

Programele si Produsele Sistemul de Slabit se livreaza exclusiv electronic. Vanzator si operator al operatiunilor online pe siteul sistemuldeslabit.ro este Functional Nutrition S.R.L., cu capital social 200 lei, cu sediul social in Cluj-Napoca, str. prof. T. Ciortea nr 9, sc. 2, ap 30. Firma este identificata prin numar de inregistare in Registrul Comertului, CUI 38843559.

Orice alte produse livrate pe suport fizic sunt considerate un cadou si nu fac parte obligatorie din produsul de baza.

Garantia pentru calitate si Returnarea banilor platiti

Orice client poate cere returnarea banilor platiti in termen de 60 de zile, daca nu este multumit de Programul/cursul Sistemul de Slabit sau programul/cursul Cum sa mananci ca sa slabesti. Dupa perioada de 60 de zile de la achizitionare se poate renunta la programul de membership prin trimiterea unui mesaj la pagina de suport dedicata membrilor. In acest caz banii nu se vor returna.

Confidentialitatea si neconcurenta

Utilizatorii Site-urile noastre este necesar sa inteleaga ca instrumentele, procesele, strategiile, materialele si informatiile de pe site-urile noastre sunt cu drept de autor si de proprietate, astfel incat utilizatorii se angajeaza sa nu inregistreze, reproduca, distribuie, multiplice informatiile noastre, in orice mod, fara permisiunea noastra scrisa. Orice utilizare neautorizata sau distribuirea conceptelor noastre, a Site-urilor, a materialelor, si a altor materiale cu proprietate intelectuala de catre dumneavoastra sau de reprezentantii dvs. este interzisa si se vor cere despagubiri complete in instanta.